ROSSIGNOLRENNET 2020 flyttes til Lygna

Postet av Lillomarka SkiKlubb den 27. Feb 2020


Rossignolrenn blir det også denne vinteren, men rennet må flyttes  til Lygna skisenter. Snøproduksjonsanlegget i Lillomarka arena har dessverre havarert og blir ikke reparert i tide til å få produsert nok snø.   Samme startrekkefølge og tidsskjema som tidligere meldt  på Lillomarka skiklubb sin hjemmeside og  på facebook. Se også Sportsadmin.  


0 Kommentar

Telenor Karusell, 4. renn

Postet av Lillomarka SkiKlubb den 10. Feb 2020

Skigruppene i Hasle-Løren, Årvoll og Lillomarka ønsker velkommen til det fjerde og siste rennet i Telenorkarusellen 2020. Vi kan friste med premie til de som sesongdebuterer i Telenorkarusellen. Ellers blir det saft til alle barn, og åpent arenahus med salg av sveler og kaffe.

Bymiljøetaten gjør sitt ytterste for å lage gode løyper med fine spor. Yr melder at det blir litt kjøligere i natt så det hjelper nok litt på forholdene. Skileikområdet er fortsatt bra, så det blir hopp, slalåm- og kuleløype.

Vi håper mange finner veien til Lillomarka Arena tirsdag (imorgen). Start er mellom kl. 17:30 og 18:30. Ta med venner og bekjente til sesongens siste karusellrenn.


0 Kommentar

Telenor Karusell 2020, første renn vel gjennomført

Postet av Lillomarka SkiKlubb den 23. Jan 2020Med karusellgeneral Edward i spissen for  planlegging og gjennomføring ble det første karusellrennet en hyggelig kveld for alle ungene som møtte opp, - ca. 150 tilsammen.  Til tross for  vinteren vi har hatt var det gode løyper og mange glade barn som koset seg både  en og to  eller ti-femten ganger gjennom løypa. Og alle fikk premie og saft etter at de kom i mål.   

Antagelig hadde det kommet enda flere hvis det hadde vært en vanlig vinter.  Mange er kanskje ikke helt klar over at det har vært skiløyper i Lillomarka arena i to måneder allerede. Forhåpentligvis virker jungeltelegrafen og det kommer mange flere neste tirsdag (28.januar).

Nytt av året  er at vi åpnet klubbhuset  med servering av sveler, kaffe og saft til en meget rimelig pris.  Dette satte tydeligvis mange pris på. Dette fortsetter vi med alle kvelder når det er karusellrenn. Samme meny og samme lave priser


Som kjent arrangerer vi  karusellen sammen med skigruppene i Årvoll og Hasle/Løren. Takk til alle som  bidro som funksjonærer.


Velkommen til neste karusellrenn den 28.januar med start fra kl. 1730!


0 Kommentar

Vi trenger HJELP!!

Postet av Lillomarka SkiKlubb den 19. Jan 2020
Vi trenger hjelp!

Vinteren er ikke så veldig snill foreløpig............. Regn er ikke det vi liker best ! 

På tirsdag er det  første renn i Telenorkarusellen og vi trenger å utbedre løypa på visse steder.  Vi må ha hjelp  til dette. 

Møt opp mandag 20.1. kl. 1800 i arenaen for å hjelpe oss.  Vi har noe redskap, men hvis noen  tar med  spade og rive så er det fint.


Vi byr på kaffe og julekake etter endt dugnad


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline