ROSSIGNOLRENNET 2020 flyttes til Lygna

Postet av Lillomarka SkiKlubb den 27. Feb 2020


Rossignolrenn blir det også denne vinteren, men rennet må flyttes  til Lygna skisenter. Snøproduksjonsanlegget i Lillomarka arena har dessverre havarert og blir ikke reparert i tide til å få produsert nok snø.   Samme startrekkefølge og tidsskjema som tidligere meldt  på Lillomarka skiklubb sin hjemmeside og  på facebook. Se også Sportsadmin.  



Telenor Karusell, 4. renn

Postet av Lillomarka SkiKlubb den 10. Feb 2020

Skigruppene i Hasle-Løren, Årvoll og Lillomarka ønsker velkommen til det fjerde og siste rennet i Telenorkarusellen 2020. Vi kan friste med premie til de som sesongdebuterer i Telenorkarusellen. Ellers blir det saft til alle barn, og åpent arenahus med salg av sveler og kaffe.

Bymiljøetaten gjør sitt ytterste for å lage gode løyper med fine spor. Yr melder at det blir litt kjøligere i natt så det hjelper nok litt på forholdene. Skileikområdet er fortsatt bra, så det blir hopp, slalåm- og kuleløype.

Vi håper mange finner veien til Lillomarka Arena tirsdag (imorgen). Start er mellom kl. 17:30 og 18:30. Ta med venner og bekjente til sesongens siste karusellrenn.