ROSSIGNOLRENNET 2020 flyttes til Lygna

Postet av Lillomarka SkiKlubb den 27. Feb 2020


Rossignolrenn blir det også denne vinteren, men rennet må flyttes  til Lygna skisenter. Snøproduksjonsanlegget i Lillomarka arena har dessverre havarert og blir ikke reparert i tide til å få produsert nok snø.   Samme startrekkefølge og tidsskjema som tidligere meldt  på Lillomarka skiklubb sin hjemmeside og  på facebook. Se også Sportsadmin.  


0 Kommentar

Telenor Karusell, 4. renn

Postet av Lillomarka SkiKlubb den 10. Feb 2020

Skigruppene i Hasle-Løren, Årvoll og Lillomarka ønsker velkommen til det fjerde og siste rennet i Telenorkarusellen 2020. Vi kan friste med premie til de som sesongdebuterer i Telenorkarusellen. Ellers blir det saft til alle barn, og åpent arenahus med salg av sveler og kaffe.

Bymiljøetaten gjør sitt ytterste for å lage gode løyper med fine spor. Yr melder at det blir litt kjøligere i natt så det hjelper nok litt på forholdene. Skileikområdet er fortsatt bra, så det blir hopp, slalåm- og kuleløype.

Vi håper mange finner veien til Lillomarka Arena tirsdag (imorgen). Start er mellom kl. 17:30 og 18:30. Ta med venner og bekjente til sesongens siste karusellrenn.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline