Bydel Groruds kulturpris til Ole-Jørgen Pettersen!

Postet av Tiril Friid-Hauglund den 26. Sep 2021

 Han har også blitt kåret til «Årets Lillomarking» av skiklubben!

"Dette er veldig fortjent" sier lederen i Lillomarka skiklubb om kulturprisen, og føyer seg inn i gratulantenes rekker. Se ellers  forsiden i Akers Avis den 22.9. samt fyldig reportasje.

Det som er lite kjent er at Ole-Jørgen også har blitt tildelt skiklubbens høyeste utmerkelse «Årets Lillomarking» dette året. Dette  skjedde på klubbens årsmøte, men  selve overleveringen skjedde med en svært enkel høytidelighet i Lillomarka arena like før sommerferien.

Ole-Jørgen har helt siden skiklubben startet utviklingen i 2007 av et skianlegg  i det gamle nedlagte og gjenfylte pukkverket vært en solid og god støttespiller. "Når vi har vært  mest fortvilet og tålmodigheten har vært på bristepunktet omkring treg framdrift i utbyggingen, tilbakeslag, nye forsinkelser og uforutsette utfordringer har vi søkt trøst hos Ole-Jørgen" sier leder i skiklubben. Og det har hjulpet! "Han har nok i mange tilfeller fungert litt som en «lynavleder» når det har «kokt over» for noen av oss i skiklubben" sier klubblederen. Vi har mye å takke Ole-Jørgen for i den lange utbyggingsperioden vi har vært gjennom. 

"Ole-Jørgen er en meget solid vinner av «Årets Lillomarking» og jeg gratulerer på vegne av oss alle!"

Gudbrand, Lillomarka skiklubb


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.