Lillomarka Skiklubb - vinner av prisen "Kreativ på ski"

Postet av Tiril Friid-Hauglund den 20. Okt 2021

I går hadde Oslo Skikrets Høstmøte på SNØ, og der ble Lillomarka Skiklubb tildelt prisen "Kreativ på ski"! Da Rossignolrennet måtte avlyses i korona-sesongen, kastet vi oss rundt og var den første klubben i Oslo som laget konkurranser ut fra Self-timing systemet. I samarbeid med Årvoll og HSIL investerte vi systemet i Lillomarka arena for å gi skiglade goruddøler en morsom aktivitet i en mørk tid. 

Systemet ble adoptert fra gode venner i Lillomarka o-lag og virket også for skiskyting. Løperne meldte seg selv på renn via selftiming.com og kunne velge stilart og lengde. 

Årvoll og HSIL er også sterkt delaktige i prisen, og vi har derfor besluttet å investere pengene i det nye skileikanlegget som skal komme alle klubbene i arenaen til gode!


Terje Jemterud tok i mot prisen på vegne av klubben
Før møtet fikk vi også en flott omvisning på det imponerende anlegget SNØ! De leverer skiføre året rundt for både alpinister og langrenssløpere. Har du ikke vært der enda anbefales det å ta seg en tur! Vi planlegger å ta med oss skiløperne i klubben på en langrennstrening der i nær fremtid! Nysgjerrige kan ta en titt HER


Skiløyper hengende i taket

                                                      Alpinbakker


Vi takker Oslo Skikrets for et flott møte med hedring av utøvere, presentasjon av styret, gode innlegg og spennende diskusjoner! 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.