VELKOMMEN TIL TELENORKARUSELLEN 2023

Lillomarka Skiklubb, Høybråten og Stovner Skiklubb, Hasle-Løren og Årvoll IL ønsker alle barn velkommen til skirenn!Telenorkarusellen er for alle barn fra 4 år og oppover. Dette er en uhøytidelig mulighet for barna til å gå «skirenn» uten tidtaking. Du får startnummer og følger merket løype fra start til mål. Du kan gå klassisk eller skøyte som du selv vil. Det blir skileik med hopp, slalom og kuleløype. Dette er et tilbud for barn i følge med foreldre. Foreldre(ne) må ta ansvar for barna og skiene. Når karusellen er over, kan barnet gjerne bli medlem av Lillomarka skiklubb, Årvoll IL, Hasle-Lørens skigruppe eller Høybråten og Stovner IL og delta på de ordinære treningene resten av sesongen.


Renndatoer 2023

  • 17/1
  • 31/1
  • 7/2
  • 14/2

Man kan starte når man selv ønsker mellom 17.30 og 18.30.


Påmelding og premiering

Alle som skal gå rennet må melde seg på via denne LINKEN

Det er helt gratis å delta, og alle barn får premie en gang i løpet av de fire rennene. Dersom du er forhindret fra å delta noen av datoene er det bare å møte opp til de datoene det passer! Etter du er påmeldt er det ikke nødvendig å gi beskjed om du kommer eller ikke. 

Dersom barnet ikke har eget skiustyr er det anledning til å låne dette. Du må da notere skostørrelse og høyde på barnet i påmeldingen. 


Løyper

Start og mål vil foregå ved Skileikanlegget i Lillomarka Arena. Det finner du ved å følge løypene opp mot Skiskytteranlegget.

Det vil være en merket rundløype der barna går i skispor, før løypa går inn i skileikanlegget og barna får bryne seg på hopp, kuler og orgeltramp - også kalt "skicross-løype". De yngste barna bør følges av en voksen, de eldste barna klarer å gå selv. Vi oppfordrer alle voksne til å ha ski på bena, da løypene fort blir ødelagt av at man går på beina. Lillomarka arena er en populær treningsarena for mange, og vi ønsker å levere gode løyper til alle! Dersom du ikke har ski, ber vi deg gå i kanten av løypa. 


Parkering

Det blir fort fullt på parkeringsplassen! Samarbeid med naboen og kjør sammen der det er mulig, eller ta beina fatt om du bor i nærområdet. Parker tett og følg anvisningene fra parkeringsvaktene. 


Følg oss på Facebook

All løpende informasjon om Telenorkarusellen vil bli publisert på våre Facebookside. Dersom du melder deg på, anbefaler vi å følge denne siden for informasjon: FACEBOOK


Informasjon om snøforhold og eventuell utsettelse/avlysning

På tross av svingende temperaturer er det ganske stabile løypeforhold på arenaen. Dersom vi opplever ekstreme værforhold den ene eller andre veien som skulle tilsi at vi må avlyse eller utsette vil det gå ut beskjed om dette på arrangementets Facebookside. Følg derfor med her dersom du er påmeldt.


Bli med på trening videre!

Dersom barna (og foreldrene!) synes det er gøy å gå på ski oppfordrer vi alle til å melde seg inn i sin lokale skiklubb for å delta på treninger resten av vinteren. Alle de fire arrangørklubbene trener i Lillomarka Arena, og dette er fin mulighet til å finne nye venner, oppleve mestring og idrettsglede.


Les mer om Årvill IL og meld deg inn i klubben HER 


Les mer om Hasle-Løren og meld deg inn i klubben HER 


Les mer om Lillomarka Skiklubb og meld deg inn i klubben HER 


Les mer om Høybråten og Stovner IL og meld deg inn i klubben HER 


Spørsmål og kontakt

Vi håper du har funnet svar på det du lurer på her på siden.

Dersom du har viktige spørsmål før første renn kan du sende mail til lillo.karusellen@gmail.com

Ellers henstiller vi til å stille spørsmålene til rennfunksjonærene under rennet.

 

Telenorkarusellen er et langsiktig samarbeid mellom Norges Skiforbund og Telenor