VELKOMMEN TIL TELENORKARUSELLEN 2024

Lillomarka Skiklubb, Høybråten og Stovner IL, Hasle-Løren IL og Årvoll IL ønsker alle barn velkommen til skirenn!Telenorkarusellen er for alle barn fra 4 år og oppover. Dette er en uhøytidelig mulighet for barna til å gå «skirenn» uten tidtaking. Du får startnummer og følger merket løype fra start til mål. Du kan gå klassisk eller skøyte som du selv vil. Det blir skileik med hopp, slalom og kuleløype. Dette er et tilbud for barn i følge med foreldre. Foreldre(ne) må ta ansvar for barna og skiene. Alle klubbene har tilbud for barn, og de kan allerede nå delta på ukentlig skileik og skitrening med sin nærklubb: Lillomarka Skiklubb, Årvolls skigruppe, Hasle-Lørens skigruppe eller Høybråten og Stovner IL langrenn. Det varierer noe hvor gamle barna må være for å delta på skileik og trening. 


Renndatoer 2024

  • 30/1
  • 13/2
  • 10/3

Den 30/1 og 13/2 kan man starte når man selv ønsker mellom 18.00 og 19.00. Søndag 10/3 er arrangementet tidligere på dagen. 


Påmelding og premiering

Det er helt gratis å delta, og alle barn får premie. Du trenger ikke å melde deg på, det er bare å møte opp de dagene det er renn! 

Dersom barnet ikke har eget skiustyr er det anledning til å låne dette gratis. Kom i god tid og hent ut utstyret fra lager 1 på venstre side av klubbhuset nede på arenaen. Det vil være funksjonærer på plass for å hjelpe til med å finne riktige størrelser. 


Løyper

Start og mål vil foregå ved Skileikanlegget i Lillomarka Arena. Det finner du ved å følge løypene opp mot Skiskytteranlegget.

Det vil være en merket rundløype der barna går i skispor, før løypa går inn i skileikanlegget og barna får bryne seg på hopp, kuler og orgeltramp - også kalt "skicross-løype". De yngste barna bør følges av en voksen, de eldste barna klarer å gå selv. Vi oppfordrer alle voksne til å ha ski på bena, da løypene fort blir ødelagt av at man går på beina. Lillomarka Arena er en populær treningsarena for mange, og vi ønsker å levere gode løyper til alle! Dersom du ikke har ski, ber vi deg gå i kanten av løypa. 


Parkering

Det blir fort fullt på parkeringsplassen! Samarbeid med naboen og kjør sammen der det er mulig, eller ta beina fatt om du bor i nærområdet. Parker tett og følg anvisningene fra parkeringsvaktene. 


Følg oss på Facebook

All løpende informasjon om Telenorkarusellen vil bli publisert på våre Facebookside. Dersom barnet ditt ønsker å delta, anbefaler vi å følge denne siden for informasjon: FACEBOOK


Informasjon om snøforhold og eventuell utsettelse/avlysning

På tross av varierende temperaturer er det gode og stabile løypeforhold på arenaen. Dersom vi opplever ekstreme værforhold den ene eller andre veien som skulle tilsi at vi må avlyse eller utsette, vil det gå ut beskjed om dette på arrangementets Facebookside. Følg derfor med her dersom barnet ditt skal delta. 


Bli med på trening videre!

Dersom barna (og foreldrene!) synes det er gøy å gå på ski, oppfordrer vi alle til å melde seg inn i sin lokale skiklubb for å delta på treninger resten av vinteren. Alle de fire arrangørklubbene trener i Lillomarka Arena, og dette er en fin mulighet til å finne nye venner, oppleve mestring og idrettsglede.


Les mer om Årvill IL og meld deg inn i klubben HER 


Les mer om Hasle-Løren og meld deg inn i klubben HER 


Les mer om Lillomarka Skiklubb og meld deg inn i klubben HER 


Les mer om Høybråten og Stovner IL og meld deg inn i klubben HER 


Spørsmål og kontakt

Vi håper du har funnet svar på det du lurer på her på siden.

Ellers henstiller vi til å stille spørsmålene til rennfunksjonærene under rennet. De vil ha på seg synlige vester. 

 

Telenorkarusellen er et langsiktig samarbeid mellom Norges Skiforbund og Telenor