Rennkomitè


Rennledelse: 

Jørgen Lindvik 

Vidar Benjaminsen (speaker)

Løype:

Johnny Johansen

Rennkontor:

Frank Grønvold

Tidtaking:

Dag Wang/Tore Sannes

Teknisk Delegert:

Per Kristian Gjermshus

Rossignolrennet 2020 blir 7. mars.

Mer info kommer.....


Rossignolrennet 2019 er historie....

Det ble en god historie. Vi gjennomførte et meget godt skirenn takket være stor innsats fra alle dere som bidro. Vi markerte i år med ny arena, nye løyper, nytt arenahus, nytt høytaleranlegg, nytt tidtagersystem og ikke minst splitter nye startnummer.  Det siste var signert Intersport og Rossignol. Startnumrene lyste godt opp i en litt trist vinterdag. Heldigvis var det ikke regn under selve skirennet  og løypene holdt godt.

For første gang hadde vi klasse for funksjonshemmede og dette ble en bra tilvekst i Rossignolrennet og som jeg mener vi må gjenta i seinere renn.

Vi hadde for første gang smørehjelp til alle med vår egen Bjørn Kristian og smører fra Rossignol i spissen. Hele 150 par ski ble preparert/smurt i løpet av dagen. I tillegg var det utlån av ski til de som ønsket det. En ny god dimensjon for Rossignolrennet !! Kall det gjerne suksess.

Funksjonærstaben vår var som vanlig en herlig miks av «gamle» travere og helt «ferske» hjelpere. Dette fungerer glimrende. Jeg er glad for at det var mange nye som deltok i år, men jeg er like glad for at de som har vært med i årevis stiller opp år etter år. Kall det gjerne ildsjeler av stort format !

Et stort skirenn som Rossignolrennet krever planlegging og det starter som regel tidlig på høsten så smått. Mange brikker skal på plass, ikke minst å få til en god renndato som gir flest mulig deltakere. Terminlisten for skirenn i skikretsen er som regel smekkfullt av renn og dermed et puslespill for at arrangører skal  bli  fornøyde. 

Jeg håper ikke jeg fornærmer noen når jeg trekker fram noen enkeltpersoner som er avgjørende for et godt Rossignolrenn: Rennledelsen ved Jørgen, Vidar og Øyvind, Magnar, løypesjef Johnny, Stian i løypemaskinen, rennkontorsjef Frank, brikkesjef Knut, matdirektør Terje og resten av klubbstyret. Jeg har heller ikke glemt alle i startområdet, i målområdet, i løypene, i salget, ved premieutdelingen, i parkeringen og sist men ikke minst tidtakerboden med Dag i spissen.

Tusen takk alle sammen! La oss sammen være stolte av at vi har arrangert et godt skirenn. 

Med hilsen fra Gudbrand 

Påmelding
Starttider og løypelengder
Deltakerliste
Resultater
Levert av IdrettenOnline