Aktivitetsglede med Ammerud skole!

Postet av Tiril Friid-Hauglund den 20. Jun 2021

Lillomarka skiklubb fikk spørsmål fra FAU ved Ammerud skole om vi kunne arrangere en aktivitetsdag for noen av trinnene ved skolen mot slutten av skoleåret, og vi kastet oss rundt! Det er ingen ting som føles bedre enn å fylle arenaen med barn, aktivitet og idrettsglede!

Gudbrand (leder av Lillomarka skiklubb) og trener Jens ønsket barna velkommen! Med oss på laget fikk vi våre dyktige ungdomstrenere og hjelpere Jens, Ingrid, Amalie, Guro og Tuva. De satte sammen aktiviteter der barna fikk prøve seg på rulleski, tandemski, orientering og hinderløype. 

Det de fleste grudde seg aller mest til (noen til og med så mye at det hadde vært vanskelig å sove!) var rulleski. Men det var også den aktiviteten flest synes var morsomst å prøve! Vi ble imponert over standhaftigheten til elevene, de gav seg ikke selv om det var vanskelig å finne balansen. Noen prøvde seg til og med i utforbakken!


Lillomarka skiklubb har både ski og rulleski til gratis utlån for alle som ønsker å prøve!

 


Hvilke skostørrelse bruker du?

Johanne og Hennie i 3.2 med ski på beina i juni! God instruksjon er viktig for å finne balansen!I tandem-ski måtte elevene samarbeide for å klare å løfte skiene samtidig! Lagene lagde seg ulike teknikker for å få til denne øvelsen og noen fant rytmen som skulle til for å vinne!Hvilke lag krysser løypa først?

Hold balansen! I hinderløypa ble elevene utfordret i både hurtighet, hopp, kryping og ballspill og aktiviteten var lagt opp som lagøvelse.


Heia heia!

Noen hadde prøvd orientering før, men ikke alle! Her fikk elevene på seg elektroniske brikker som målte tiden gjennom løypa. 

Vi i Lillomarka skiklubb hadde en kjempefin dag med elever og lærere på Ammerud skole! Tusen takk til FAU som spanderte is på alle. En stor takk også til rektor ved Apalløkka ungdomsskole som gav ungdommer fri for å være instruktører for barna. Kanskje vi får til mer samarbeid som dette i tiden fremover!


Hvor er neste post?

 

Nesten 90 diplomer og premier ble utdelt til fornøyde barn!

Dersom noen av barna synes dette var gøy og vil trene med oss til høsten er det bare å lese mer om oss på www.lillomarkaski.no eller følge oss på Facebook @Lillomarkaskiklubb. Vi kan allerede nå røpe at vi har kick-off med masse morsomme aktiviteter 31/8 for medlemmer og de som lurer på å bli det. Vi planlegger også rulleskiskole for barn fra 8-12 år i september! 

Vi håper å se igjen noen av dere til høsten!

Bilder: Ketil Isaksen og Tiril Friid-Hauglund


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.