En laaaaang reise er over

Postet av Tiril Friid-Hauglund den 8. Apr 2022

Gudbrand Bakke

 

Med lang reise mener jeg ikke noe noe negativt og kjedelig. Tvertimot. Stikkord for meg har vært vennskap, samarbeid, engasjerende, interessant, spennende, inspirerende og motiverende. I det hele tatt en fantastisk reise ! Jeg har vært priviligert som har fått være med på reisen og dermed få anledning til å bidra.

Som kjent har skiklubben eksistert i 15 år og i slutten av måneden har vi bursdag. Allerede i 2006 begynte  noen av oss å diskutere om vi burde etablere en egen skiklubb, siden vi hadde hatt et treningssamarbeid siden årtusenskiftet. Og slik ble det. Skigruppene i Grei, Grorud og Linderud ble nedlagt, -klubber som allerede i 2007 hadde en lang og god skihistore. I dag har de tre klubbene  over 250 års historie til sammen.

Jeg har siden jeg var guttunge vært interessert i idrett og spesielt snø og ski. Flere idretter kom etter hvert, men skisporten appellerte nok mest. Allerede i 1971 kom jeg borti adm. arbeid innen idretten og ble nestleder i Linderud il.. Men det ble også trenerkurs og trenerjobber både i ski og fotball i flere år.  Å legge til rette for gode aktiviteter for barn og unge er og har vært viktig for meg i alle år.
Årsmøtet 2022 ble spesielt. Jeg fikk straks mistanke om at noe var i gjære da jeg møtte Jørgen i døra til arenahuset og fikk beskjed om at det var rom/steder jeg ikke hadde tilgang til..... men jeg fikk komme inn hvis jeg oppholdt  meg i møterommet.  Etter at de vanlige årsmøtesakene var unnagjort  kom hemmelighetene fram. Jeg er et følelsesmenneske og  det er ikke langt mellom klump i halsen, tårer i øyekroken og latter. Og slik ble selvsagt denne kvelden også. Telefonbeskjeden fra Øyvind underveis ble sterkt for en "våpenbror" helt fra 2006. 
Som jeg sa så synes jeg det er vemodig. Samtidig  forsvinner ikke arenaen/klubben og vennskapet med dere i årene framover. Jeg ser heller ikke bort fra at  det blir muligheter for dugnader framover !?

Jeg kommer ikke til å bli "en syvende far i huset".  Dere er godt rustet til å ta klubben videre  -dedikerte og engasjerte som dere alle er!  Jeg registrerte et  lykkelig valg!! Jeg tror helt sikkert at det blir utfordringer framover selv om "grovarbeidet" er unnagjort. Ser bla. at det har begynt å røre på seg med utviklingen av Huken og der har skiklubben store interesser
Helt til slutt:
-Takk for en hyggelig kveld
-Takk for gode ord
-Takk for stooor kake
-Takk for nydelige blomster
-Takk for Æresmedlemsskap

Lykke til videre med det viktige arbeidet i klubben. Vi sees og snakkes !

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.