Styrkerom i arenaen

Postet av Lillomarka SkiKlubb den 4. Aug 2020


Vi har nå fått styrkerom i arenaen.  

Kom med tips og ønsker på hva som skal til for gode styrke økter.  

Vi gleder oss til stor aktivitet under Multisportuka!
Årsmøtet 2020

Postet av Lillomarka SkiKlubb den 7. Mai 2020

Pga. coronasituasjonen ble årsmøtet avviklet den 27.4.2020 med minimum lovlig deltakelse og innenfor smittevernreglene. Bare noen fra styret og et par andre deltakere til var med på møtet.  De vanlige årsmøtesakene ble gjennomført og her kan nevnes årsmeldingen, regnskapet for 2019, budsjett for 2020, tre forslag fra styret og til slutt valg.

Årsmeldingen ble godkjent uten merknader. Likeledes regnskapet som viste et solid overskudd. Styret valgte å holde  medlemskontingenten på samme nivå som vi har hatt de 7-8 siste årene. Styret foreslo å øke styret med et medlem og dette ble vedtatt.   Vi er glade for at  vår rennleder Jørgen sa ja til  å bli det nye styremedlemmet vårt. I det sittende styret var Jorunn og Gudbrand på valg. Begge hadde sagt ja til gjenvalg og slik ble det.

Til informasjon legger vi ut de godkjente årsmøtepapirene samt protokollen fra årsmøtet:

Protokoll side 1

Protokoll side 2

Årsmelding

Årsregnskap

Årets Lillomarking

Postet av Lillomarka SkiKlubb den 3. Mai 2020

I forbindelse med årsmøtet ble også "Årets Lillomarking" kåret.  I år ble det Edward Woodhouse  som veldig fortjent fikk prisen, ikke minst for sitt årelange arbeid med Telenorkarusellen. I flere år har han også hatt ansvaret for disse arrangementene og det er ikke uten grunn han benevnes som "Karusellgeneralen". Det har vært trygt og godt å ha Edward  som ansvarlig for disse viktige arrangementene i løpet av skisesongen. Da er vi sikre på at det fungerer både med planlegging, avvikling og etterarbeid. Mange takk Edward!Lillomarka Skiklubb er kåret til Årets idrettslag 2020

Postet av Lillomarka SkiKlubb den 27. Apr 2020

Oslo Idrettskrets fremhever i begrunnelsen at klubben «samarbeider med skoler og barnehager om bruk og aktivitet i Lillomarka Arena. De ser sin rolle som aktivitetsskaper for alle og har en bevisst strategi på å benytte ungdommer som trenere framfor foreldre.»
Årsmøte 2020

Postet av Lillomarka SkiKlubb den 20. Apr 2020

Alle årsmøtepapirer er nå lagt ut på hjemmesida, se under linken "Om oss".  Her ligger  både  årsregnskap for 2019, forslag til budsjett for 2020, årsberetningen for 2019/2020 samt styrets  3 forslag til årsmøtet. Regnskapet er nå til revisjon hos våre to revisorer.  Styret er meget fornøyd med resultatet og den gode økonomiske situasjonen i skiklubben.

Ut fra de strenge restriksjoner ift. smittevernloven når det gjelder å samle folk bla. til møter med maks 5 personer, er vi kommet til at  årsmøtet gjennomføres med bare styret til stede. Ut fra de gjeldende regler vi har fått fra idrettskretsen er dette mulig.  Årsmøtet vil etter dette bli avviklet i arenahuset  mandag 27.4.kl 2000 av bare styret.   Årsmøtet vil bli gjennomført etter den vanlige sakslista for årsmøter i idrettslag, se den opprinnelige innkallingen for 23.mars.

Innen årsmøtet  avvikles ber vi om at  dere medlemmer går nøye gjennom årsberetning, forslag og regnskap. Har dere spørsmål, vennligst ta kontakt med Gudbrand, Terje eller Magne pr. telefon eller e-post så skal vi svare/gi tilbakemeldinger.

Pga. det amputerte årsmøtet nå vil vi invitere til  et medlemsmøte og et kick-off før vi starter til høsten, forutsatt at restriksjonene ift, smittevernregler vi har i dag blir endret. Her vil vi også gå gjennom de sakene som er behandlet på årsmøtet, samtidig som vi satser på å snakke om kommende sesong, behovet for å få med flere foreldre i arbeidet vårt osv.

For styret

Gudbrand
Årsmøtet er UTSATT

Postet av Lillomarka SkiKlubb den 19. Mar 2020

Årsmøtet er utsatt på grunn av Corona viruset. Vi kommer tilbake med nytt tidspunkt.
Rossignolrennet, for en FLOTT dag det ble

Postet av Lillomarka SkiKlubb den 8. Mar 2020Rossignolrennet, for en flott dag på Lygna det ble i går!!

Takk til deltagere, støtteapparat, våre medlemmer som stiller, nye og gamle veteraner.
Takk også til Lygna skisenter v. Terje Nilsen for fantastisk service og flotte fasiliteter.
AVLYST!! Klubbmesterskap torsdag 19. mars

Postet av Lillomarka SkiKlubb den 8. Mar 2020

AVLYST på grunn av Corona.
Hold av torsdag 19. mars. Da blir det Klubbmesterskap/ Groruddalsmesterskap sammen med HSIL/ Årvoll og Hasle/ Løren. Var vanskelig å finne en ledig helg uten andre skirenn, derfor blir det en ukedag. For de som skal gå birken lørdag 21, er det fint med en liten gjennomkjøring 2 dager før. Vi fra Lillomarka må klare å stille opp med det vi har, både i konkurransen, og for å bidra til rennet. Vi skal ha ansvar for løyper og kiosk.
Smøretips Rossignolrennet

Postet av Lillomarka SkiKlubb den 6. Mar 2020

Vi ønsker alle velkommen til Rossignol rennet med fantastisk vinter på Lygna. SOL🌞 og minus 6 grader er det meldt . Her er det tørr nysnø og blå ekstra føre ( ikke legg klister som grunning). Vi gleder oss til skifest.
ROSSIGNOLRENNET 2020 flyttes til Lygna

Postet av Lillomarka SkiKlubb den 27. Feb 2020


Rossignolrenn blir det også denne vinteren, men rennet må flyttes  til Lygna skisenter. Snøproduksjonsanlegget i Lillomarka arena har dessverre havarert og blir ikke reparert i tide til å få produsert nok snø.   Samme startrekkefølge og tidsskjema som tidligere meldt  på Lillomarka skiklubb sin hjemmeside og  på facebook. Se også Sportsadmin.  
Telenor Karusell, 4. renn

Postet av Lillomarka SkiKlubb den 10. Feb 2020

Skigruppene i Hasle-Løren, Årvoll og Lillomarka ønsker velkommen til det fjerde og siste rennet i Telenorkarusellen 2020. Vi kan friste med premie til de som sesongdebuterer i Telenorkarusellen. Ellers blir det saft til alle barn, og åpent arenahus med salg av sveler og kaffe.

Bymiljøetaten gjør sitt ytterste for å lage gode løyper med fine spor. Yr melder at det blir litt kjøligere i natt så det hjelper nok litt på forholdene. Skileikområdet er fortsatt bra, så det blir hopp, slalåm- og kuleløype.

Vi håper mange finner veien til Lillomarka Arena tirsdag (imorgen). Start er mellom kl. 17:30 og 18:30. Ta med venner og bekjente til sesongens siste karusellrenn.
Telenor Karusell 2020, første renn vel gjennomført

Postet av Lillomarka SkiKlubb den 23. Jan 2020Med karusellgeneral Edward i spissen for  planlegging og gjennomføring ble det første karusellrennet en hyggelig kveld for alle ungene som møtte opp, - ca. 150 tilsammen.  Til tross for  vinteren vi har hatt var det gode løyper og mange glade barn som koset seg både  en og to  eller ti-femten ganger gjennom løypa. Og alle fikk premie og saft etter at de kom i mål.   

Antagelig hadde det kommet enda flere hvis det hadde vært en vanlig vinter.  Mange er kanskje ikke helt klar over at det har vært skiløyper i Lillomarka arena i to måneder allerede. Forhåpentligvis virker jungeltelegrafen og det kommer mange flere neste tirsdag (28.januar).

Nytt av året  er at vi åpnet klubbhuset  med servering av sveler, kaffe og saft til en meget rimelig pris.  Dette satte tydeligvis mange pris på. Dette fortsetter vi med alle kvelder når det er karusellrenn. Samme meny og samme lave priser


Som kjent arrangerer vi  karusellen sammen med skigruppene i Årvoll og Hasle/Løren. Takk til alle som  bidro som funksjonærer.


Velkommen til neste karusellrenn den 28.januar med start fra kl. 1730!
Vi trenger HJELP!!

Postet av Lillomarka SkiKlubb den 19. Jan 2020
Vi trenger hjelp!

Vinteren er ikke så veldig snill foreløpig............. Regn er ikke det vi liker best ! 

På tirsdag er det  første renn i Telenorkarusellen og vi trenger å utbedre løypa på visse steder.  Vi må ha hjelp  til dette. 

Møt opp mandag 20.1. kl. 1800 i arenaen for å hjelpe oss.  Vi har noe redskap, men hvis noen  tar med  spade og rive så er det fint.


Vi byr på kaffe og julekake etter endt dugnad
Telenor Karusell 2020

Postet av Lillomarka SkiKlubb den 8. Jan 2020


Trykk her for påmelding.